STORA EKHOLMEN

Du blir sakägare

Välkommen till en unikt fin ö i skärgården som har stor potential att bli vad du än önskar. Då man står som ensam ägare till hela ön får man full kontroll och behöver inte ta hänsyn till någon annan vilket ger många fler valmöjligheter än normalt.

hus

Skärgård i city

Ön är belägen söder om Vaxholm och har en yta överstigande 55 000 kvm. Det finns sex stora sjötomter på ön varav på fem står det ansenliga villor, samtliga uppförda från förra seklet eller tidigare och alla är byggda med snickarglädje, stora salar och praktfulla kakelugnar.

Bygg vad du vill

Det finns många olika riktningar som du kan gå i detta projekt. Du kan exempelvis välja att satsa på de kommersiella möjligheterna som ön besitter och driva kursgård, med hotell och konferensanläggning. Du kan också välja att dela upp de sex sjötomterna i flera mindre tomter och sälja av dem. Eller så kan du förvandla ön till ett familjeparadis, där både släkt och vänner kan komma på besök.

Båtar till Stockholm

Det finns många bryggor längs med ön som gör det lätt för dig att ta dig till ön med egen båt men det är även enkelt att åka till ön med kollektivtrafiken. Ön är nämligen gjord så att du ska kunna bo där permanent och från Vaxholm går det sju turer med båt varje dag och det finns dessutom båtar som går direkt från centrala Stockholm. Det har dragits el- och telekabel till ön.

hus